Saját honlap - blog
Honlapkészítés Referenciák Blog Kapcsolat
     
   
   
     
 
Honlapkészítés Veszprém, Hosting (honlaptárolás, domain, email, statisztika, adatmentés), Arculattervezés, Online marketing, SEO (keresőoptimalizálás), Honlap felújítás / redesign
 
Honlapkészítés Veszprém - ajánlatkérés
 
Honlapkészítés Veszprém - Kövessen Twitteren!
 
Honlapkészítés Veszprém - telefonos érdeklődés


blog

Elkezdődött egy újabb tesztidőszak.. vajon mi lesz a vége?! ?

Nem elég, hogy a Messengeren minden ismerősünk láthatja, mikor voltunk utoljára elérhetőek, a Facebook profilunkon is ezt akarják bevezetni. Nem tartjuk túl jó ötletnek!

Forrás: Mashable
2017. szeptember 24., 09:13
Megbocsátunk, Bill! ?
2017. szeptember 24., 06:08
Sajnálatos, de szükség van rá.
A személyes biztonság ellenőrzésére szolgáló safety check, és az adománygyűjtő oldala mellett, újdonságot hozott létre a Facebook, a Crisis Response-t. ?
Ez az aloldal a cég eddigi összes, bajba jutott emberek megsegítését célzó fejlesztést összegyűjti, hatékonyabbá téve a folyamatokat.

Forrás: Facebook
2017. szeptember 23., 07:02
? Facebook bejegyzés #mentése ?
Veled is előfordult már, hogy az iskolában vagy a munkahelyeden pörgetted a hírfolyamodat, találtál valami érdekeset, de pont akkor vették észre, mit csinálsz?
Persze mire vissza tudtál lépni, az oldal frissített, és az izgalmasnak ígérkező bejegyzés elveszett. ? Szerencsére van megoldás! Egy egyszerű, sokak által mégsem ismert funkció könnyen segíthet ilyen helyzetekben !! ?

Ugyanis... létezik egy bejegyzés #mentés lehetőség. ?

Szuper - szuper, de mondjuk már meg, hol található ez a fül és hogyan működik, igaz?

Akkor figyelj, mert nagyon könnyű alkalmazni! ?
? Minden bejegyzés jobb sarkában találsz 3 pontot.
? Kattints rá! Ekkor lenyílik egy fül különböző választási lehetőségekkel.
? Amire neked szükséged lesz, az a Bejegyzés mentése".
? Kattints rá, s ezek után bármikor könnyen visszatérhetsz hozzá.

Itt azonban megint felmerül a #hogyan kérdés, ugye? ?
Ha számítógépről nézed, akkor a hírfolyamod bal oldalán, az Üzenetek és a Hivatkozások alatt találsz egy Felfedezés fület, s az alatt pedig különböző felsorolásokat. Keresd meg a Mentve" pontot, kattints rá és végre nézd meg, amit a tanárod vagy a főnököd miatt nap közben nem tudtál! ?

Ha mobilon van szükséged a mentett bejegyzésekre, akkor Andriodon a főoldalon találsz egy gombot, amin három csík van. Koppints rá, és a felsorolások között ott lesz a Mentve" fül.
iOS-en pedig az alsó ikonsorban találsz egy zászló szerű-ikont - erre koppints! Próbáld ki!
#ráfogszkattanni #jógyűjtögetést ?
2017. szeptember 22., 16:09
Cuki Google Doodle az Őszi napéjegyenlőség napján
Forrás: Google
2017. szeptember 22., 10:26
#ezthallgatjukmi - most Pink kapta nálunk a főszerepet, mindig el tud minket varázsolni. ?
Egy erőteljes szám, egy mozgalmas klipp,
Hallgasd ma ezt, tessék egy #tipp! ?
2017. szeptember 22., 07:49
Közeleg a karácsonyi időszak, ami egyben a Facebook nyereményjátékok időszaka is.
Te is szívesen indítasz játékokat a legnépszerűbb közösségi oldalon? Szuper!
És azt is tudod, hogy milyen szabályoknak kell megfelelnie egy Facebook nyereményjátéknak? ?

Nézzük csak!
? Mindenekelőtt meg kell írnod a játékszabályzatot, melyben pontosan szerepelnie kell, hogy mikor kezdődik a játék, valamint, hogy meddig tart, kik vehetnek benne részt, és nekik mit kell tenniük a nyerésért. De meg kell határozni a sorsolás és a nyeremény átadásának menetét is, valamint fel kell tüntetned, hogy a Facebooknak semmi köze a nyereményjátékhoz.
? A nyereményjátékot be kell jelentened a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, és adatkezelési nyilvántartási számot kell igényelned, amit a játékszabályzatban is fel kell tüntetned, kitérve az adatvédelemre.
? A játékban való részvételnek nem lehet feltétele az adott poszt megosztása vagy az oldal kedvelése, ugyanis ilyen esetekben nem tudod levezényelni a sorsolást, hiszen nem láthatod a játék összes résztvevőjét - az adatvédelmi beállítások miatt ugyebár.
? Akkor mit lehet kérni a játékosoktól? Lehet az adott bejegyzés kedvelésére és/vagy az adott poszt kommentelésére buzdítani a felhasználókat.
? De! Nem kérheted őket, hogy kommentbe betageljenek egy másik felhasználót. Például: Írd be kommentben annak a nevét, akivel szeretnél elmenni a koncertre! - Hiszen így a megjelölt személy az engedélye nélkül szerepel, ami ellenkezik az adatvédelmi irányelvekkel, ugyanis a személyes idővonalak és ismerősi kapcsolatok nem használhatók promóciók végzésére - írja a Facebook szabályzata.
? Ha mindenképp kommentes játékot szeretnél, tegyél fel egy kérdést a termékeddel vagy az adott nyereménnyel kapcsolatban és a helyes választ adók között tudsz sorsolni! :)
? Most, hogy sikeresen lezajlott a játék, jöhet a nyertes kiválasztása! Ne ijedj meg, ehhez már vannak szuper eszközök, melyek segítenek neked a szabályos sorsolás lebonyolításában! Ilyen például a www.FacebookNyertes.com vagy a www.fanpagekarma.com/facebook-promotion.

Tudjuk, hogy most azon gondolkodsz, mi történik akkor, ha ezeket a szabályokat nem tartod be. Lehet, hogy semmi egetrengető, de nagy az esélye, hogy:
? törlik a játékot tartalmazó posztodat,
? letiltják az oldaladat (ez lehet 24 órás, de akár hosszabb idejű letiltás is)
és/vagy
? visszavonják hozzáférésedet a Facebookhoz.

Ezért mi arra buzdítunk téged is, hogy csak szabályos nyereményjátékokat indíts, mert lehet, hogy sem az első, sem a második, de még az ötödik szabálytalan játékod sem sodor bajba, és rengeteg kedvelőt gyűjtesz az oldaladon, viszont, ha később csap le rád a Facebook, sokkal nagyobb kár érhet!
Ha pedig elakadsz, kérdésed van vagy szeretnéd, ha segítenénk egy szuper és szabályos nyereményjátékot elindítani, keress minket bátran! ?
2017. szeptember 21., 10:54
Színesebbé tennéd ezeket a borongós ? hétköznapokat?
Akkor irány az Instagram és próbáld ki az új sztori funkciót! ?
? Készíts egy képet, és írj rá valamit,
? jelöld ki a szöveget, majd a lenti sorban a színek közül tartsd lenyomva az egyiket,
? ezután szép lassan kezdd el balra húzni az ujjadat a színeken és a szövegen egyaránt,
? ahogy haladsz balra, a betűk különböző színt kapnak, s kész is egy #szuper szivárványos üzenet! ? ?
Mi már kipróbáltuk, #nézd csak! ? ?
2017. szeptember 20., 17:50
Saját honlap Cookie szabályzat