A sajathonlap.hu mögött felsorakozó fejlesztő szakemberek célja az, hogy bebizonyítsuk: a szép és hasznos honlapok nemcsak a nagyvállalatok kiváltságai. Hasonlóképp igyekszünk mindenkinek bebizonyítani, hogy egy igényes honlap nem bűbáj és fortély, hanem gyors és precíz egyeztetés eredménye.

Mi is az a redesign?

Hivatalosan: 
Honlapok frissítése, külső-belső megújítása az Interneten való megjelenés aktuális követelményeinek megfelelően. A redesign tartalmazza a jelenlegi honlap információinak kiértékelését, továbbá átszerkesztését annak érdekében, hogy megfeleljen a vállalkozás célközönségének, mint elsődleges stratégiai szempontnak. 

Közérthetően: 
A mai üzleti élet szinte minden szereplője próbálkozott már saját honlappal kaput nyitni a világ felé. Szomorú, de a honlapok többsége még a legalapvetőbb követelményeknek sem felel meg. Ennek oka, hogy a cégvezetők többsége felfüggeszti honlapjának továbbfejlesztését, mert úgy vélik, az elkészült "oldal" nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, alacsony látogatottságot és még kisebb forgalmat produkál. 

FIGYELEM! 
A magára hagyott, elhanyagolt honlap, téves megítélésre ad okot!
Ha tetszik, ha nem, a látogató itt igazán az első benyomás alapján fogja megítélni a cégedet. 

Mondhatnánk, hogy "akkor már jobb, ha nincs is honlapunk". - Logikailag helyes, de nem életszerű, hiszen ma az emberek egyre inkább az Internetet (a Google-t) választják elsődleges információforrásnak, így ha az adott cég számukra láthatatlan, bizalmukat vesztik.

Mit lehet tenni? 
Megfelelő redesign alkalmazása javítja és helyrehozza a vállalati arculatot és a vállalat online presztizsét. 

"A médium - az adathordozó - még nem az üzenet! Az üzenet, az az üzenet!" (Jacob Nielson) 

Ezen analógiát követve a mi feladatunk, az üzenetek megfelelő közvetítése, egy adathordozó segítségével. A honlapban rejtőző lehetőségek felfedezése, maximális kihasználása közös feladat: Te és a fejlesztők együttműködésének gyümölcse, és egyben a közös sikerünk záloga. 

Bár tudjuk, hogy nem a "ruha teszi az embert", a honlapok esetében másképp kell látnunk! A honlap "ruhát", törődést, folyamatos megújulást igényel. Mondhatnánk: örökkön éhes gyermek, de meghálálja a rá fordított figyelmet.

A honlap a céged tükre.

Mely esetekben van szükség új honlapra?
  • Egy idejét múlt, többnyire nem hatékony, brossúra-szerű honlapod van.
  • Céged átszervezésen esett át.
  • Frissíteni szeretnéd céged megjelenését.
  • E-kereskedelem (webáruház) elindítását tervezed.
  • CMS (felhasználó általi tartalomfeltöltés) rendszerre van szükséged.
  • Jelenlegi oldaladon zűrzavaros a navigáció.
  • Gyorsabban működő honlapot szeretnél.
  • Nem felel meg a Google követelményeinek.
  • Nem működik biztonságosan.